Blog van de voorszitter “De Open Dag”

Open dag Omnisportvereniging WSV 2018

Het is nu precies een week geleden dat de twee WSV Open Dagen hebben plaats gevonden. Heerlijk weer, veel vrijwilligers en een prima opkomst hebben kunnen voor veel gezelligheid en nieuwe leden. Dit blog leek mij een mooi medium om aan te geven waarom wij een Open Dag hebben georganiseerd en met de onderstaande woorden heb ik de bezoekers dan ook welkom geheten:

“Graag wil ik jullie allen welkom heten om deze open dag van de Omnisportvereniging WSV. Twee dagen die in het teken staan van sport en gezelligheid.

Het is alweer een paar jaar geleden dat wij de laatste open dag hebben georganiseerd. Waarom een Open dag? Iedereen die een beetje heeft opgelet heeft bij de ingang aan de sporthal een nieuw spandoek zien hangen. Een spandoek dat door onze vrijwilligers is opgehangen. Een spandoek met hierop alle sporten die je kunt beoefenen binnen de muren van Omnisportvereniging WSV.

Natuurlijk is dit niet zomaar gedaan. Met dit spandoek willen wij laten zien wat er allemaal mogelijk is binnen deze club, met dit spandoek willen wij laten zien dat wij trots zijn op wat hier allemaal gebeurd. En dat je trots bent mag je natuurlijk laten zien aan heel Apeldoorn en omstreken.

Ook deze Open Dagen staan in het teken van je laten zien. Het is daarom ook geen feestje van het Hoofdbestuur maar het is een ideaal moment voor de afdelingen om zich voor te stellen aan een nog breder publiek. En dat is nodig! Recent stond nog in de krant dat traditionele sportverenigingen het moeilijk hebben met teruglopende ledenaantallen. Mensen zijn wel meer gaan sporten maar laten de verenigingen links liggen.

Het promoten van de vereniging WSV is daarom noodzaak. En daarbij zijn wij als Omnisportvereniging WSV in het voordeel. Diverse sporten voor jong en oud, zwart en wit, arm en rijk. Kortom voor elk wat wils. Deze dagen staan in het teken van de sport: diverse clinics door de afdelingen: Basketball, Volleybal, Badminton en Dynamic Tennis en een demonstratie van Walking Football met aansluitend een aantal wedstrijden.

Naast de sport willen wij ons ook manifesteren als een gezellige sportvereniging, een huiskamer waar het goed toeven is. Met het promotieteam van Clubsupport en de hulp in de bediening van de mensen van ’s Heerenloo zal dat zeker blijken.

Omnisportvereniging WSV wil de huiskamer zijn waar sport en gezelligheid elkaar ontmoeten zodat wij volgend jaar ons 100-jarig bestaan nog grootser kunnen vieren.

Ik wil jullie daarom veel plezier wensen, geniet van het mooie weer en geniet van de sport en van de sporters.”

1. gamefly
    gamefly zegt:

Hello, There’s no doubt that your site might be having browser compatibility issues.
    When I look at your site in Safari, it looks fine however
    when opening in Internet Explorer, it has some overlapping issues.
    I simply wanted to give you a quick heads up!
    Other than that, great site!

2. gamefly
    gamefly zegt:

My partner and I stumbled over here from a different web
    address and thought I might as well check things out.

I like what I see so now i am following you.
    Look forward to looking over your web page repeatedly.

3. gamefly
    gamefly zegt:

Your method of describing the whole thing in this article is
    truly nice, every one be capable of simply be aware of it, Thanks a lot.

4. gamefly free trial
    gamefly free trial zegt:

I like the valuable information you provide in your articles.

I will bookmark your blog and check again here regularly.
    I am quite sure I will learn many new stuff right here!
    Good luck for the next!

5. minecraft download for free
    minecraft download for free zegt:

Woah! I’m really loving the template/theme of this blog.
    It’s simple, yet effective. A lot of times it’s difficult to get that “perfect balance” between superb usability and appearance.
    I must say you’ve done a excellent job with this. Also, the blog
    loads very quick for me on Safari. Excellent Blog!

6. g
    g zegt:

I love what you guys tend to be up too. This kind of clever work and
    exposure! Keep up the amazing works guys I’ve
    incorporated you guys to our blogroll.

7. g
    g zegt:

you’re in reality a just right webmaster. The website loading
    pace is amazing. It sort of feels that you’re doing any distinctive trick.
    In addition, The contents are masterpiece.
    you’ve done a magnificent task on this subject!

8. g
    g zegt:

Its like you read my mind! You seem to know so much about this, like you wrote the book in it or something.

I think that you can do with a few pics to
    drive the message home a bit, but instead of that, this is excellent blog.
    A fantastic read. I’ll definitely be back.

9. g
    g zegt:

Terrific work! That is the type of info that should be shared across the net.
    Disgrace on Google for no longer positioning this
    publish higher! Come on over and consult with my web site .
    Thank you =)

10. mojang minecraft download
    mojang minecraft download zegt:

I just couldn’t depart your site prior to suggesting that I really enjoyed the usual information a person supply to your
    guests? Is going to be back steadily to investigate cross-check new
    posts

11. download minecraft
    download minecraft zegt:

It’s perfect time to make some plans for the future and it is time to be happy.

I’ve read this post and if I could I desire to suggest you few interesting things
    or tips. Maybe you could write next articles referring to this article.

I wish to read even more things about it!

12. free minecraft
    free minecraft zegt:

Hi everyone, it’s my first go to see at this website, and piece
    of writing is truly fruitful in support of me, keep up posting such posts.

Meepraten?
Draag gerust bij!