Wedstrijden ’18-’19

Het nieuwe seizoen is gestart. De eerste wedstrijden zijn ook al weer een feit. Hoogste tijd om een aantal updates te delen. Te beginnen met wanneer de wedstrijden zijn!

Via de volgende link: Uit en thuiswedstrijden wsv

kan je bekijken welke wedstrijden er gepland staan.  Dit is weergegeven in een Excel schema.

De standen en uitslagen zijn via de link van Sportlink app en via link op deze website  (onder het kopje Informatie) verder te bekijken en bij te houden.

Veel basketball plezier!!

1. futbol.run Women's Under-19 - Teams
    futbol.run Women's Under-19 - Teams zegt:

Liverpool boss Jurgen Klopp has maintained hope of persuading Can to stay at the club but has taken a nonchalant stance, admitting he has to ‘respect the player’s wishes’. ‘Emre Can is leaving’: Liverpool legend Steven Gerrard admits midfielder is set for Anfield exit at the end of the season amid interest around Europe

Meepraten?
Draag gerust bij!