Column van de voorzitter: Volle bak vooruit….

Eerlijk gezegd vond ik het ook dit jaar weer erg spannend. Afgelopen zaterdag werd er bij ons in de sporthal het kickboksgala georganiseerd door #BattleEvents. Er zijn nogal wat vooroordelen wat betreft deze sport en eerlijk gezegd speelden er sommigen wel in mijn hoofd mee. Na weken voorbereiden was het zaterdag dan eindelijk zover, FIGHTNIGHT.

Ik was onder de indruk van de professionele aanpak van het geheel. Niet alleen vanuit de organisatie onder leiding van Ellis, maar vooral was ik onder de indruk van de vele WSV-vrijwilligers die onder coördinatie van Frank hebben gezorgd voor een kloppend geheel. Volle bak vooruit en dus niet alleen in de ring. Waar de mannen en vrouwen in de ring een topprestatie leverden waren het in de horeca de WSV’ers die een topprestatie hebben geleverd. De WSV-vrijwilligers, duidelijk herkenbaar aan hun shirt zorgden als goed gastheer voor de ‘natjes en droogjes’ van de honderden gasten en hebben samen geholpen om de avond tot een groot succes te maken.

Er is geen wanklank gevallen, er heerste een fijne sfeer onder het publiek en de sport en WSV hebben zich van hun beste kant laten zien. Het past dan ook bij een vereniging als WSV om volle bak vooruit te gaan, de mouwen op te stropen en niet teveel te lullen. Waar de bokser trots was op z’n overwinning waren de vrijwilligers trots op het resultaat van de avond.

Het complex van WSV leent zich uitermate goed voor dit soort dingen. En vanuit het hoofdbestuur zouden wij graag nog meer van dit soort initiatieven ondersteunen om volle bak vooruit te gaan. Daarom willen wij #BattleEvents danken maar danken wij vooral onze vrijwilligers want zonder hen was dit niet mogelijk geweest!

1. gamefly free trial
    gamefly free trial zegt:

Hi, Neat post. There is an issue with your website
    in internet explorer, would check this? IE still
    is the marketplace chief and a huge component to other people will leave out your wonderful writing because of this problem.

2. gamefly
    gamefly zegt:

I read this piece of writing fully concerning the resemblance of
    most up-to-date and previous technologies, it’s awesome article.

3. gamefly free trial
    gamefly free trial zegt:

whoah this blog is magnificent i really like
    studying your posts. Keep up the good work!
    You understand, many persons are searching round for this information, you could aid them greatly.

4. gamefly
    gamefly zegt:

Great goods from you, man. I’ve understand your stuff previous to and you’re just too excellent.
    I actually like what you have acquired here, really like
    what you are stating and the way in which you say it.
    You make it enjoyable and you still care for to keep
    it wise. I cant wait to read far more from you. This is really a
    tremendous web site.

5. mojang minecraft download
    mojang minecraft download zegt:

Howdy! I could have sworn I’ve been to this blog
    before but after going through some of the articles I realized it’s new to me.
    Anyhow, I’m definitely delighted I came across it and I’ll be bookmarking it and checking
    back often!

6. download minecraft pc
    download minecraft pc zegt:

I’m amazed, I have to admit. Rarely do I come across
    a blog that’s both equally educative and interesting, and let me tell you, you have hit the nail
    on the head. The problem is an issue that not enough men and women are speaking intelligently about.
    Now i’m very happy I stumbled across this during my search for something relating to this.

7. how to download minecraft free
    how to download minecraft free zegt:

You actually make it seem really easy together with your presentation but I find this
    matter to be actually one thing that I feel I might
    never understand. It kind of feels too complex and very broad for
    me. I am looking ahead in your subsequent put up, I
    will try to get the cling of it!

8. g
    g zegt:

I do not even know how I ended up here, but I thought this post was
    great. I don’t know who you are but definitely you are going to a famous blogger if you aren’t already 😉 Cheers!

9. g
    g zegt:

Hey There. I found your blog using msn. This is a very well written article.
    I’ll make sure to bookmark it and return to read more
    of your useful information. Thanks for the post. I’ll definitely comeback.

10. download minecraft free
    download minecraft free zegt:

Does your blog have a contact page? I’m having trouble locating it but, I’d like to shoot you an e-mail.
    I’ve got some recommendations for your blog you might be interested in hearing.

Either way, great website and I look forward to seeing it grow over time.

11. minecraft download
    minecraft download zegt:

Excellent blog here! Also your site loads up very
    fast! What host are you using? Can I get your affiliate link to your host?
    I wish my website loaded up as fast as yours lol

Meepraten?
Draag gerust bij!