Eerste Peanuts toernooi

Begin maart speelden drie Peanuts van WSV (Jomairon, Niek en Olaf) hun eerste toernooi!

Compleet met eigen fanclub én spandoek werd de eerste toernooi ervaring opgedaan.

“Onze drie kanjers speelden vanaf de eerste wedstrijd als een team! Waar de meeste kids een beetje verlegen zijn, even de kat uit de boom kijken, tegenstander is een beetje eng etc, waren deze drie jongens vanaf de eerste inworp fanatiek! Er werd strak verdedigd om snel de bal te bemachtigen en weer aan te vallen! Passen, dribbelen en scoren – we zagen echt teamwork.

Tussen de wedstrijdjes was er tijd om even uit te rusten, maar ook fanatiek de strategie te bespreken. Met behulp van een heus coachboard en magneetjes, werd een uitstekende strategie voor de tweede wedstrijd bedacht, met succes!

Al met al een succesvol eerste toernooi. Zonder wissels is er toch hard gespeeld, veel geleerd en uiteindelijk twee wedstrijdjes verloren en eentje dik gewonnen. De laatste wedstrijd was tot de laatste seconden spannend. Helaas wist de tegenstander in de laatste paar seconden toch nog te scoren. Moe, voldaan en een ervaring rijker kijken we uit naar de volgende toernooien”