Oud BCA-WSV lid Gerard Busse overleden

Onlangs heeft ons het droevige bericht bereikt dat oud lid Gerard Busse op donderdag 16 mei is overleden. Gerard was een zeer gepassioneerde basketballer, trainer en coach. Als teammanager voor het Nederlands militaire basketbalteam heeft hij tijdens zijn verblijf in Bosnië, de eerste basketbalschool geopend voor lokale jeugd, waar hij altijd met trots over vertelde. Tevens heeft hij diverse internationale toernooien in binnen- en buitenland georganiseerd, en heeft als FIBA-scheidsrechter veel internationale wedstrijden gefloten.

Op het moment dat zijn kleinzoon is gaan basketballen, heeft hij met veel plezier geholpen bij de trainingen van de jongste jeugd. Als trotse opa heeft hij ontzettend kunnen genieten door te zien hoe fanatiek zijn kleinzoon ook aan het basketballen was.

Wij zijn dankbaar voor alles wat hij voor BCA, WSV en de sport heeft gedaan. Hij heeft ook persoonlijk veel voor ons betekend. Wij wensen zijn vrouw, Ida, zijn kinderen en kleinkinderen veel sterkte in deze moeilijke tijd.