Jeugdkamp juli 2019

We kijken weer terug op een gezellig kamp!

Vrijdagavond hebben we levend stratego gespeeld in het bos. Robert en Esmée hebben dit spel in het kader van hun maatschappelijke stage voorbereid. Robert heeft het spel geleid en zich schor geschreeuwd in het bos. Het was erg leuk om te spelen. Nogmaals dank! Daarna kampvuur met s’mores. Altijd lekker. En voetballen tot ver in de avond.
Na een korte nacht (want een hoop gezelligheid in de slaapkamers….) hadden we zaterdag zeskamp. Wat een lol weer!

Zaterdagavond spontane bonte avond. Respect voor de jongens en meiden (en jongens verkleed als meiden) die een optreden deden!
Zondagochtend op het gemakje wakker worden, kamers leeghalen en ontbijten.Wat chillen of een laatste partijtje voetbal.
En zo kijken we terug op een geslaagd kamp. En hopen dat dat ook voor jullie kinderen geldt.

Hulp voor organiseren activiteiten

Dit was het laatste kamp dat georganiseerd is door de JAC Jeugdactiviteiten Commissie. De JAC stopt namelijk. Maar we hopen dat er leden of ouders zijn die (als projectje) een activiteit willen organiseren komend seizoen. Want we hebben de afgelopen jaren gezien hoe de jeugd 1 groot team is geworden. Hoe jong en oud met elkaar plezier heeft op kamp, maar ook bij toernooitjes, picknick enzovoorts.
Samen maken we een vereniging, dat is duidelijk! En wat voor één! Een sportieve gezellige jeugdafdeling hebben we, het zijn een stel leuke jongens en meiden bij elkaar!
Je kunt je melden bij de trainers of Patsy als je wilt helpen. Doen!

Namens JAC WSV afdeling basketbal;
Angela, Daisy, Serife en Rian
En Patsy, Bob, Mike, Arie en Stijn, Tanja en Eric, dank voor jullie hulp!!