JeugdActiviteitenCommissie (JAC)

De jeugdactiviteitencommissie, kortweg de JAC, bestaat sinds het voorjaar van 2016. Ons doel is om een bijdrage te leveren aan het verenigingsgevoel van WSV afdeling basketbal. Voor de jeugdteams organiseren we daarom enkele malen per jaar gezellige activiteiten.

Hiervoor krijgen we een budget van het bestuur. Om de overige kosten te dekken vragen wij per activiteit een bijdrage aan de ouders. En proberen we op andere manieren aan geld te komen.

Zoals bijvoorbeeld met de actie Heel Apeldoorn Rein. Of met de actie Sponsorkliks. Met de opbrengst organiseren we leuke activiteiten voor de jeugd!!

Wat staat er in ieder geval op de planning voor het seizoen 2017/2018?

• Rond 5 december aandacht voor de jongste jeugdleden
  • 6 januari 2018 Glow in the dark toernooi in de Sporthal bij WSV
  • 1 -3 juni 2018 Jeugdkamp U8- U18

Dat worden stuk voor stuk weer onvergetelijke feestjes!!

We doen ook regelmatig een beroep op ouders van jeugdleden, of de leden zelf om ons te helpen.

Heb je vragen of opmerkingen, mail ons gerust.

De JAC bestaat uit de volgende leden:

Angela Dees (moeder Rowan)

Daisy van der Wiel (moeder Mitchell)

Patsy van Andel (onze mascotte)

Rian van Veenendaal (moeder Gabriella)

Serife Sahin (moeder van Erdem)

Van links naar rechts: Rian, Bianca (heeft onlangs afscheid genomen), Angela, Daisy, (Serife staat niet op de foto)