Ledeninformatie Basketball

Wil je kennismaken / lid worden?

Voor kennismaking kun je je aanmelden bij de ledenadministratie,  mail naar ledenadministratie.basketball@wsv-apeldoorn.nl

Er zal dan gekeken worden of er plaats is bij de betreffende trainingsgroep. Je mag drie keer gratis meetrainen, daarna wordt er gevraagd of je lid wilt worden.

Vrijwilligerswerk:

Ieder lid is verplicht 12 uur per seizoen vrijwilligerswerk voor de WSV vereniging te verrichten. Deze verplichting mag ook worden overgenomen door de ouders of verzorgers van de minderjarige leden. Voor een gezin met meerdere minderjarige leden telt er één kind mee. De overige minderjarige leden zijn vrijgesteld. Bij het niet voldoen van deze verplichting dien je €36,00 per seizoen te betalen. Dit bedrag is in de contributie verwerkt. Als je in het seizoen 12 uur vrijwilligerswerk hebt verricht dan krijg je aan het eind van het seizoen het bedrag van € 36,00 retour. In een gezin met meerdere minderjarige leden zullen de vrijgestelde minderjarige leden in een eerder stadium de vergoeding retour ontvangen.

Opzeggen:

Opzeggen van lidmaatschap is alleen mogelijk aan het eind van het seizoen, dus per 1 juli !
(Opzegging is pas geldig als je van de ledenadministratie een bevestiging hebt gehad)

Ledenadministratie: Patsy van Andel

e-mail: ledenadministratie.basketball@wsv-apeldoorn.nl

Alle bedragen staan vermeld in euro’s per kwartaal en zijn inclusief de vrijwilligersbijdrage en eventuele bondscontributie. Wijzigingen voorbehouden. Betaling vindt plaats via automatische incasso. Leden die binnen hetzelfde verenigingsjaar gelijktijdig lid zijn van meerdere afdelingen, kunnen profiteren van een extra korting op de contributie.

Contributie 2021-2022Kwartaal
Senioren100 euro
U14 – U16 – U1884 euro
U12 competitie en toernooispelend75 euro
Trainend lid64 euro
Recreanten 56 euro
Rolstoel basketbal (competitie)64 euro
Rolstoel basketbal (trainend)53,50