Vacature: Algemeen Bestuurslid – Beheer & Accomodatie

Wij zijn op zoek naar een bestuurslid Beheer & Accommodatie. Een belangrijke rol binnen onze vereniging met de zorg om ons park aan de Voorwaarts mooi en up-to-date te houden. In deze rol heb jij affiniteit met onderhoud en beheer van gebouwen en sport infrastructurele voorzieningen. Jij hebt een brede kennis en ervaring in dit werkgebied. En daarnaast ben jij in staat om op verschillende niveaus contacten te leggen en te onderhouden, zowel intern als extern. Jij beschikt daarom over goede communicatieve–en onderhandelingsvaardigheden om te zorgen dat iedereen snapt wat er nodig is. Dit doe jij ook door gevraagd en ongevraagd adviezen te geven binnen de vereniging. Herken je jezelf in dit profiel? Lees snel verder!

.avia-image-container.av-kuyfks52-66aea7b2a906174b28aeff17553f7f1a .av-image-caption-overlay-center{
color:#ffffff;
}

Het bestuurslid Beheer & Accommodatie is verantwoordelijk voor het onderhouden en beheren van het sportpark de Voorwaarts.

 • is de eerst verantwoordelijke voor het accommodatiebeleid binnen de vereniging;
 • vertegenwoordigt de portefeuille Beheer & Accommodatie binnen het Algemeen Bestuur;
 • is verantwoordelijk voor het organiseren van het onderhoud en beheer van het park en de gebouwen;
 • is verantwoordelijk voor het voldoen aan de veiligheidseisen en vergunningen van velden en gebouwen;
 • is verantwoordelijk voor de aansturing van de parkmanager;
 • coördineert en evalueert het accommodatiebeleid;
 • bewaakt samen met de penningmeester het budget;
 • draagt zorg voor de naleving van de wet- en regelgeving met betrekking tot accommodatie zaken;
 • onderhoudt het contact met de gemeente/partijen over accommodatie zaken;
 • zit vergaderingen van het zaaloverleg voor;
 • stelt een jaarplan op voor het onderhoud en draagt zorg voor de uitvoering;
 • geeft wensen/problemen over de accommodatie aan richting het bestuur en koppelt dit terug aan

Kerncompetenties

 • ervaring en deskundigheid op het gebied van accommodatiebeheer
 • planmatig werken
 • werken in teamverband
 • coördineren

BESTUURSLID  BEHEER & ACCOMODATIE

Wat krijg jij ervoor terug? Samen de mouwen opstropen in een leuk team en een hechte samenwerking met de parkmanager. Jij kan jouw netwerk vergroten door de vele relaties binnen de vereniging maar vooral ook met externe leveranciers.

Natuurlijk sta jij er niet alleen voor. Jij werkt samen met het bestuur maar vooral met de parkmanager. Natuurlijk ben jij betrouwbaar en resultaatgericht en kom jij de afspraken na. Om te zorgen dat ons park mooi en netjes blijft durf jij mensen aan te spreken op hun verantwoordelijkheden. Ben jij diegene die wij zoeken? Laat het ons weten en wij vertellen jou meer.

Onnodige ontstoppingskosten toilet

De laatste 3 weken zijn we bij WSV in het weekend meerdere malen geconfronteerd met verstopping van het toilet boven bij de kantine. Deze verstoppingen en de daarbij behorende ontstoppingskosten zijn een ongewenste kostenpost. We vermoeden dat er, bewust of onbewust, teveel toiletpapier wordt gebruikt. Mocht het probleem je bekend voorkomen of weet je er meer vanaf meld dit dan aan de beheerder, zo voorkomen we onnodige kosten.

Alvast bedankt voor het meedenken.

Parkmanager omni WSV Jack Wegerif

RABO CLUBSUPPORT: STEM OP WSV

Dit jaar doet WSV mee met de Rabo ClubSupport actie. Alle mensen die een rekening hebben bij de Rabobank kunnen hun stem uitbrengen op clubs in Apeldoorn en omgeving voor financiële ondersteuning van een duurzaam doel. Lees hieronder welk doel wij als omnisportvereniging hebben gekozen en waarop jij kunt stemmen!

Ons doel

De koelinstallaties in de kantine van Omnisportvereniging WSV zijn verouderd en aan vervanging toe. Om de maatschappelijke doelstellingen te kunnen naleven wil WSV deze koelinstallaties vervangen voor energiezuinige en dus duurzame koelinstallaties. Het kantinemeubilair van Omnisportvereniging WSV is afgelopen zomer al vervangen waardoor deze investeringen de renovatie van de kantine compleet maken.

Stemmen

Vanaf vandaag tot en met 25 oktober kan jij op WSV stemmen. Dit doe je via de Rabo App of Rabo Online Bankieren. Je mag drie stemmen uitbrengen op jouw favoriete deelnemers die je een warm hart toedraagt. Hoe meer stemmen er op een club uitgebracht worden, des te hoger de bijdrage die de club ontvangt. Dus stem op WSV! Deel dit met zoveel mogelijk mensen uit jouw omgeving! 

STEM HIER OP WSV

Over Rabo ClubSupport 

Iedereen verdient een club. Het is als een tweede thuis. Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Daarom versterken wij clubs met kennis, netwerk en geld. Dat is goed voor de club & geweldig voor de buurt. Als lid beslis jij mee welke clubs we dat steuntje in de rug geven.

Kijk voor meer informatie op www.rabobank.nl/clubsupport

Geen corona maatregelen meer

Eind september zijn de corona maatregelen door de overheid zo aangepast, dat we geen regels of restricties meer hanteren. We wensen iedereen veel basketball plezier toe!

Lees ook heb bericht over het WSV clubhuis / kantine via het nieuwsbericht van WSV algemeen =>   https://basketball.wsvapeldoorn.nl/category/wsv-algemeen/

Corona update per 25.09.2021

Per 25 september zal WSV zich houden aan de richtlijnen die gelden voor de horeca.

Ook dient het clubhuis uiterlijk om 00.00 uur te sluiten. Er is geen belemmering meer ten aanzien van het maximumaantal bezoekers en entertainment is toegestaan.

Wil je naar binnen in het clubhuis, dan dien je of een vaccinatiebewijs te hebben, een negatieve test uitslag, of herstel bewijs van corona. Er kan hierop gecontroleerd worden. Het is de verantwoordelijkheid van ons allemaal en daarom het dringende verzoek om je aan deze regels te houden en jezelf en anderen niet bloot te stellen aan het risico van een coronabesmetting.

Voorkom een hoge boete voor de vereniging!

Bij binnenkomst van het clubhuis geldt een registratieplicht, hiervoor liggen formulieren bij de entree, je kunt dit ook online invullen. Ook staat er desinfectiemiddel.

Blijf gezond, denk aan en om elkaar en hopelijk tot ziens op de club!

Algemeen Bestuur WSV

Update ALV

Hieronder een korte update van enkele (lopende) actiepunten die zijn voortgekomen uit de ALV 2020.

OZB
We zijn de mogelijkheden aan het onderzoeken om OZB terug te krijgen. We wachten hierop op de gemeente Apeldoorn.

Complex rookvrij
Er is een concreet plan voorgesteld aan alle voorzitters van de afdelingen. Het besluit is genomen dat we per 1 januari 2022 naar een rookvrij complex streven. Binnen en langs de velden mag er dan niet meer gerookt worden. Momenteel worden er nog wel 1 à 2 opties bepaald voor rookzones buiten bij het terras. Zodra de wet- en regelgeving dit aangeeft mag er ook in deze zones niet meer gerookt worden. Dan wordt ons complex geheel rookvrij. We weten nog niet wanneer dit het geval is.

LED verlichting
LED verlichting rondom de velden is een te grote investering. De terugverdientijd is te lang. Wij zijn grootverbruiker in stroom en halen daardoor geen voordelen uit LED verlichting. Subsidiemogelijkheden zijn verkend, maar niet toereikend genoeg.

Zonnepanelen
We hebben de mogelijkheid bekeken om zonnepanelen langs de talud bij Intratuin te plaatsen. Dit ligt voorlopig stil i.v.m. te grote investering. De grote onzekerheid is dat we niet meer mogen terug leveren dan dat het opbrengt. We verwachten dat dit bij WSV wel het geval is.

EHBO
De mogelijkheden zijn onderzocht om gezamenlijk EHBO te voeren op drukke (wedstrijd) dagen. Gerrit Onderstal heeft hierover contact met Dini van Raalte. Zij komt met een voorstel voor het inregelen van de EHBO. Dit voorstel wordt besproken met Wesley Brink.

Visie HB
Dit wordt t.z.t. door de nieuwe voorzitter opgepakt.

Veiligheid parkeerplaats
Er is samen met de gemeente onderzocht welke mogelijkheden er zijn om een veilige doorgang te creëren op de weg voor de ingang. Met twee personen van team Handhaving is dit bekeken en besproken, vervolgens hebben zij samen met een verkeersdeskundige van de gemeente de situatie beoordeeld. Er mag voor een inrit worden gestopt, dat is een verkeersregel. De gemeente kan helaas niets voor ons betekenen. Dit is gecommuniceerd met Wesley Brink.

Wachtlijst jeugdteams

De afgelopen tijd is de belangstelling voor basketbal enorm toegenomen. Dit is natuurlijk erg leuk om mee te maken. Maar we moeten ook constateren dat we nog niet goed toegerust zijn op een hele grote toename van jeugdspelers. Helaas moeten we daarom melden dat we een wachtlijst hebben voor de jeugdteams. Op het moment dat we kunnen uitbreiden, worden de kinderen op de wachtlijst uitgenodigd voor proeftrainingen. Dit gebeurd op volgorde van aanmelding. Voor meer informatie en/of plaatsing op de wachtlijst, stuur dan een email naar: ledenadministratie.basketball@wsv-apeldoorn.nl.

Afspraken Basketball wedstrijden

Regels bij wedstrijden bij WSV Basketball ivm corona

Algemeen

 • Er geldt een verplichte looproute in het WSV complex. De ingang beneden naast de trap naar de kantine geldt als ingang voor spelers en toeschouwers.
 • Toeschouwers dienen zich te registreren middels het invullen van een digitale vragenlijst die te benaderen is door het scannen van een QR code. Spelers, tafelaars en scheidsrechters hoeven zich niet te registreren. Deze registratie verloopt via het wedstrijdformulier.
 • Toeschouwers die weigeren zich te registreren kunnen wij helaas niet toelaten.
 • Vanwege het feit dat er toeschouwers toegelaten mogen worden tot maximaal 2/3 van de capaciteit, laten wij niet meer dan 10 toeschouwers toe per uitspelend team en geldt voor thuisspelende teams dat er één toeschouwer per speler aanwezig kan zijn bij de wedstrijden.
 • Voor alle personen ouder dan 18 jaar geldt dat er te allen tijde 1,5 meter afstand gehouden moet worden van elkaar, buiten de wedstrijden om.
 • Geen handen schudden.
 • De kantine is geopend. Ook hier geldt een verplichte looproute.

Voor de wedstrijd

Aankomst

 • De zaalleiding van WSV wijst de groepen de kleedkamers. Voor spelers ouder dan 18 jaar geldt dat er maximaal 6 personen tegelijk zijn toegestaan in de kleedkamer. Voor spelers van 18 jaar of jonger geldt deze restrictie niet.
 • Bij aankomst op de accommodatie desinfecteert iedereen zijn/haar handen. Desinfecterende handgel is voorhanden.

Toeschouwers

 • De tribunes zijn beschikbaar, maar zoals aangegeven mogen we slechts gebruik maken van 2/3 van de capaciteit. De beschikbare plaatsen zijn gemarkeerd. Hierbij het verzoek om zoveel mogelijk te blijven zitten tijdens wedstrijden en loopbewegingen te vermijden.
 • Verlaat na afloop van de wedstrijd z.s.m. de tribune. U kunt het complex verlaten via de zijdeur in de zaal of de kantine.

Voorbereiding wedstrijd

 • Spelers komen maximaal 30 minuten voor aanvang van de wedstrijd het veld op. Wanneer de voorgaande wedstrijden nog niet afgelopen zijn, wordt gevraagd te wachten in de kleedkamer of kantine.
 • De line-up kan doorgaan, maar hierbij worden geen handen geschud. Probeer handen te schudden te vervangen door bijvoorbeeld mondeling een fijne wedstrijd te wensen.

Tijdens de wedstrijd

 • Voor spelers ouder dan 18 geldt dat gedurende het spel  in het veld geen 1,5 meter afstand tot anderen hoeft te worden bewaard. Voor de coach staat een stoel op afstand naast de spelersbank.

Na de wedstrijd

 • Bedank je tegenstander, de scheidsrechter en de tafelofficials na de wedstrijd, maar schud daarbij geen handen.
 • Toeschouwers die plaatsgenomen hebben op het middenveld verlaten na de wedstrijd zo spoedig mogelijk het complex via de zijdeur in de zaal. Zij kunnen eventueel via de trap buiten naar de kantine. Toeschouwers op de tribune boven verlaten de zaal zo spoedig mogelijk via de kantine.
 • Spelers gaan direct na de wedstrijd naar de kleedruimte die hen is/wordt toegewezen. Als hier geen gebruik van wordt gemaakt, keer zo spoedig mogelijk huiswaarts na de wedstrijd en blijf niet hangen in de zaal. Alleen in geval er verplichtingen zijn rond tafelen of fluiten bij een volgende wedstrijd, wordt hierop een uitzondering gemaakt.
 • Geen ouders in kleedkamers en gangen.

Douchen

 • Er kan gebruik gemaakt worden van de kleedkamers en de douches. Wij vragen thuisspelende teams echter zoveel mogelijk thuis te douchen.
 • Voor uitspelende teams met spelers van 18 jaar of jonger, geldt dat gebruik van de toegewezen kleedkamer is toegestaan zonder restricties. Douchen is toegestaan.
 • Voor uitspelende teams met spelers ouder dan 198 jaar geldt dat gebruik van de toegewezen kleedkamer is toegestaan, evenals gebruik van de douches, maximaal zes personen per kleedkamer.

ProbeerBadminton.NU

Iedereen heeft weleens een shuttle geslagen. Op de camping, op school, aan het strand of in je eigen achtertuin. Misschien onlangs nog tijdens de vakantie.

Maar wil je goed kunnen badmintonnen dan komt er meer bij kijken. Badminton is de snelste racketsport. Shuttles kunnen snelheden behalen van meer dan 300 km/uur. De hardste smash ooit werd geklokt op 421 km / uur. Maar dat gaan wij niet halen.

Heb je je voorgenomen om meer te gaan bewegen, trek je stoute sportschoenen aan en doe mee. Goede voornemens kun je alleen maar realiseren door een eerste stap te zetten. Alleen of samen.

WSV doet samen met meer dan 200 andere verenigingen mee aan de landelijke campagne “Probeer Badminton nu”. In 10 lessen leren we je de basisbeginselen. Iedere vrijdag vanaf 8 oktober a.s. van 19:00 tot 20:00 in onze eigen sporthal. Leenrackets zijn aanwezig. Kosten slechts € 25 zonder verdere verplichtingen.

Meld je aan via de website www.probeerbadminton.nu of mail rechtstreeks naar probeerbadminton@wsv-apeldoorn.nl