Waspas Kleiboer voor alle leden

WSV heeft een sponsorovereenkomst afgesloten met Carwash Kleiboer aan Het Rietveld.

Carwash Kleiboer heeft voor WSV leden een waspas ontwikkeld. Deze pas worden per afdeling gratis verstrekt aan alle leden. Met de waspas ontvangt u tot maximaal 30 % korting per wasbeurt.

Naast de maximale korting voor u als klant wordt WSV er ook beter van. Voor iedere wasbeurt maakt Carwash Kleiboer € 0,50 over aan de vereniging. Dus draag WSV een warm hart toe en gebruik de speciale WSV / Kleiboer waspas!

De WSV waspas;

Goed voor uw portemonnee, uw auto, uw sportclub en het milieu

Lid van Verdienste Trude de Jager overleden

Op woensdag 10 april bereikte ons het verdrietige bericht dat Lid van Verdienste Trude de Jager is overleden.
Trude werd in 1978 lid van de afdeling Volleybal, toen nog bij ons complex aan de Driehuizerweg. Trude is secretaris van het afdelingsbestuur geweest en werd in 1993 benoemd tot Lid van Verdienste. Ook toen ze zelf niet meer speelde en rustend lid werd bleef ze betrokken bij de afdeling.
We wensen haar man Leen, haar kinderen en kleinkinderen heel veel sterkte toe.

Jeugdkamp…ga jij ook mee?

Hee hallo,

Ben jij bij een van de teams U8 tot en met U18 ingedeeld? Dan kan jij je opgeven voor een sportief basketbalkamp!

Samen met je team en andere jeugdleden van WSV basketbal gaan we weer een gezellig en sportief weekend beleven.

 

Voor wie             : alle jeugdleden, U8 tot en met U18

Waar                    : locatie De Bosrand, Hellendoorn

Wanneer            : vrijdag 12 juli 19.00 uur tot zondag 14 juli 13.00 uur

Kosten                 : € 55,-

 

De JAC probeert de kosten zo laag mogelijk te houden.

Aanmelden uiterlijk 1 juni 2019 . Aanmelden doen je ouders door het aanmeldingsformulier in te vullen en

te mailen naar   jac.basketball@wsv-apeldoorn.nl

Het aanmeldingsformulier staat hieronder. Heb je hier vragen over of lukt het niet? Stuur een email!

klik hier voor het aanmeldingsformulier. 

Let op, aanmelden verplicht tot betalen!

 

Groetjes van de JAC WSV Basketball (Jeugdactiviteitencommissie)

 

 

Gezocht!

In het kader van ons 100 jarig bestaan op 1 oktober aanstaande zal een (permanent) museum worden ingericht in onze WSV accommodatie.

Ten behoeve van de inrichting van dit museum zijn we op zoek naar die zaken die een beeld geven van de WSV historie. We vermoeden dat een aantal (oud) WSV-ers in het bezit zal zijn van, het voor het beeld van de WSV historie bepalende, foto’s, krantenknipsels, bekers, vanen, voetbaltenues (waaronder schoenen, ballen (met veters) en ga zo maar door.

Ter beschikking gestelde materialen kunnen of worden gegeven of in bruikleen worden aangeleverd.

Voor vragen dan wel aanbiedingen neem even contact op met Ed van der Poel (06 12171966) of Co van den Berg (06 20540740)

De voorbereidingscommissie zal t.z.t. een keuze maken uit de aangeboden museumschatten.

Pub Quiz 30 maart

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

Eerste Peanuts toernooi

 

Begin maart speelden drie Peanuts van WSV (Jomairon, Niek en Olaf) hun eerste toernooi!

 

Compleet met eigen fanclub én spandoek werd de eerste toernooi ervaring opgedaan.

“Onze drie kanjers speelden vanaf de eerste wedstrijd als een team! Waar de meeste kids een beetje verlegen zijn, even de kat uit de boom kijken, tegenstander is een beetje eng etc, waren deze drie jongens vanaf de eerste inworp fanatiek! Er werd strak verdedigd om snel de bal te bemachtigen en weer aan te vallen! Passen, dribbelen en scoren – we zagen echt teamwork.

Tussen de wedstrijdjes was er tijd om even uit te rusten, maar ook fanatiek de strategie te bespreken. Met behulp van een heus coachboard en magneetjes, werd een uitstekende strategie voor de tweede wedstrijd bedacht, met succes!

Al met al een succesvol eerste toernooi. Zonder wissels is er toch hard gespeeld, veel geleerd en uiteindelijk twee wedstrijdjes verloren en eentje dik gewonnen. De laatste wedstrijd was tot de laatste seconden spannend. Helaas wist de tegenstander in de laatste paar seconden toch nog te scoren. Moe, voldaan en een ervaring rijker kijken we uit naar de volgende toernooien”

 

Recreantentoernooi erg succesvol voor damesteam

Op 24 februari heeft het damesteam een mooi toernooi gespeeld. Het 26e Recreantentoernooi werd gespeeld in Amersfoort. De historie laat zien dat er vaak meegespeeld is met een constante plek op plaats 4! Dat het deze keer totaal anders verliep…… lees de belevenissen van dit team hierna;

De ballende dames van ons recreantenteam vertrokken met drie auto’s voor het 10de jaar op rij naar HET basketbal recreantentoernooi in Amersfoort. Hieraan vooraf ging een intensieve lobby van ons team om extra speelsters mee te krijgen zodat we voldoende konden wisselen. Want we wisten allemaal dat met conditionele omstandigheden of mentale issues geen rekening zou worden gehouden tijdens dit toernooi. Het lukte ons om goede speelsters aan ons te binden; maar liefst drie dochters met uithoudingsvermogen en veel basketbal ervaring gingen mee!!

Hoe dichter we bij Amersfoort kwamen hoe meer we de ‘wedstrijdspanning’ voelden toenemen bij ons. ‘Yo sista, go sista!!!’ Onze Yell voor de wedstrijd dwong respect af bij de tegenstander en we voelden dat er kansen lagen. De wedstrijden waren spannend! Gelukkig hadden we onze trouwste supporters op de tribune zitten; de man van een teamlid, de vriend, een oud teamgenoot en een geblesseerde speelster. Hun steun hielp ons door de zware momenten heen. Het ging enorm goed maar we moeten toegeven dat iedere aanval een strijd was want de tegenstanders waren gewaagd aan elkaar.

Onze vijfde wedstrijd was beslissend; wij speelden deze tegen Vuas uit Dronten en we gaven alles wat we nog hadden. Op het laatst leek dit misschien niet veel meer maar we gingen tot ons uiterste. Het werd gelijk spel! Volgens het reglement was een gedeelde eerste plaats niet mogelijk en dus speelden we nog 5 extra minuten om tot een winnend team te komen. Dit was echt afzien maar het bracht ons de zoete smaak van overwinning.

Al 8 of negen jaar op rij speelden wij vol moed en overtuiging, waarmee we toch steeds eindigden op de 4de plek (ja, 4de van de 4 in de min- poule).

En nu, in het bijzijn van onze supporters, verbonden via whats app met teamgenoten in het buitenland en met de steun van onze extra ingevlogen teamgenoten konden we deze zonnige dag in Amersfoort afsluiten met een foto waarop we poseren met TWEE BEKERS; een trofee voor de eerste plaats en een prachtige wisselbeker die we volgend jaar zullen verdedigen.

Sportmonoloog: On my way to Tokyo 2020

Op woensdag 10 april 2019 komt Andrea Deelstra naar WSV. Een inspirerende avond over dromen, durven en doelen stellen. Geen verhaal over hoe je een marathon loopt, maar eigenlijk over de weg er naartoe. Over haar “Road to Rio” en “the Way to Tokyo”.

Andrea Deelstra is meervoudig Nederlands kampioen op diverse hardloopdisciplines: steeple chase, cross, halve marathon en marathon. Met een persoonlijk record van 2:26:46 is ze de vierde snelste Nederlandse vrouw allertijden op de marathon. Met deze prestatie kwalificeerde ze zich voor de Olympische Spelen in Rio de Janeiro.

De avond is in de stijl van de NOS Sportmonologen en begint om 19:30 uur. Inloop vanaf 19:00 uur.

In verband met de ruimte werken we met toegangsbewijzen. Als lid van WSV bieden we je als eerste de mogelijkheid om een (gratis!) toegangsbewijs te bestellen. Maar is het niet leuker om samen te gaan. Naast een e-ticket voor jezelf mag je daarom een introducé meenemen.

Wij hebben er zin in. Kom je ook?

Bestel nu jouw gratis e-ticket

Diploma jeugdtrainer voor Roy Weidgraaf

Sinds kort is de afdeling basketbal een jeugdtrainer rijker. Roy Weidgraaf geeft trainingen bij onze jongste jeugd en is recent geslaagd voor zijn Basketball Trainer 2 (BT2) diploma. Daarmee is hij de jongste trainer met een diploma BT2. Als waardering kreeg hij een gloednieuw coachboard, door bestuurslid Deborah Jongeling, uitgereikt.

Roy, van harte gefeliciteerd met jouw diploma en een ‘job well done’! We wensen je heel veel succes!!

Voorzitterschap WSV

Vanuit het hoofdbestuur zijn wij blij te kunnen melden dat algemeen voorzitter Dennis Wooning zich herkiesbaar zal stellen. Hij zal dit doen tijdens de Algemene Leden Vergadering in het najaar van 2019 in de rol van voorzitter voor een periode van minimaal een jaar. Naast het voorzitterschap bij Omnisportvereniging WSV zal Dennis zich in Maart 2019 ook verkiesbaar stellen als voorzitter van hockey vereniging HC Ares. Met deze unieke combinatie zullen beide verenigingen weer verdere stappen kunnen maken voor een gezonde toekomst.