Koop nu je kaarten voor de feestavond van 5 oktober a.s.

Koop nu je kaarten voor de feestavond van 5 oktober a.s.

Koop nu je kaarten voor de spetterende feestavond, voor een toegangskaart krijg je sate, pizzapunten, een broodje bal gehakt en een consumptiemunt en uiteraard een zeer gezellige avond met een spetterend optreden van de band AGOGO (klik op de bandnaam voor voorproefje en foto’s hieronder voor de band.

Feestweek 100 jaar WSV – Geen trainingen en wedstrijden maar speciale activiteiten

Beste leden,

Van 30 september t/m 5 oktober vieren we bij WSV ons 100 jarig bestaan !

Er zijn dan gedurende de week activiteiten van de verschillende afdelingen (zie voor programma https://wsvapeldoorn.nl/home100jaar/)

Meld je aan via de website (https://wsvapeldoorn.nl/100-jaar-aanmelden/) voor deze activiteiten, zodat wij een goed beeld hebben hoeveel mensen we kunnen verwachten en er een top activiteit van kunnen maken!

Maak dan ook eens kennis met de activiteit van een andere afdeling, je kunt je voor meerdere activiteiten aanmelden.

Let op : Gedurende deze week zullen er GEEN “gewone” trainingen of wedstrijden plaats vinden op ons terrein !

YouTube kanaal WSV 100 jaar

Kijk ook eens naar het YouTube kanaal WSV 100 jaar

Kledingcontainer DAR

Bij de ingang van ons terrein heeft een tijd een kledingcontainer van Stichting DAR gestaan. Helaas stopt de stichting DAR met het inzamelen van
kleding in de regio Apeldoorn. De kledingcontainer is dan ook opgehaald en zal niet meer teruggeplaatst worden.

VAKANTIE TIJD

Een mooie zomer(vakantie). En tot in het nieuwe basketball seizoen.

Jeugdkamp juli 2019

We kijken weer terug op een gezellig kamp!

Vrijdagavond hebben we levend stratego gespeeld in het bos. Robert en Esmée hebben dit spel in het kader van hun maatschappelijke stage voorbereid. Robert heeft het spel geleid en zich schor geschreeuwd in het bos. Het was erg leuk om te spelen. Nogmaals dank! Daarna kampvuur met s’mores. Altijd lekker. En voetballen tot ver in de avond. 
Na een korte nacht (want een hoop gezelligheid in de slaapkamers….) hadden we zaterdag zeskamp. Wat een lol weer!

Zaterdagavond spontane bonte avond. Respect voor de jongens en meiden (en jongens verkleed als meiden) die een optreden deden!
Zondagochtend op het gemakje wakker worden, kamers leeghalen en ontbijten.Wat chillen of een laatste partijtje voetbal.
En zo kijken we terug op een geslaagd kamp. En hopen dat dat ook voor jullie kinderen geldt.


Hulp voor organiseren activiteiten

Dit was het laatste kamp dat georganiseerd is door de JAC Jeugdactiviteiten Commissie. De JAC stopt namelijk. Maar we hopen dat er leden of ouders zijn die (als projectje) een activiteit willen organiseren komend seizoen. Want we hebben de afgelopen jaren gezien hoe de jeugd 1 groot team is geworden. Hoe jong en oud met elkaar plezier heeft op kamp, maar ook bij toernooitjes, picknick enzovoorts.
Samen maken we een vereniging, dat is duidelijk! En wat voor één! Een sportieve gezellige jeugdafdeling hebben we, het zijn een stel leuke jongens en meiden bij elkaar!
Je kunt je melden bij de trainers of Patsy als je wilt helpen. Doen!


Namens JAC WSV afdeling basketbal;
Angela, Daisy, Serife en Rian
En Patsy, Bob, Mike, Arie en Stijn, Tanja en Eric, dank voor jullie hulp!!

Dringende oproep foto’s WSV

In het kader van ons 100 jarig bestaan op 1 oktober aanstaande zal een (permanent) museum worden ingericht in onze WSV accommodatie.

Ten behoeve van de inrichting van dit museum zijn we nog altijd op zoek naar die zaken die een beeld geven van de WSV historie. Waar we nog dringend behoefte hebben is met name oude foto’s van de diverse complexen, verschillende elftallen en bijzondere gebeurtenissen met name uit de periode van voor 1990. Wie kan ons daar aanhelpen of in contact brengen met (oud)leden die deze nog in bezit hebben? Je kan deze foto’s het liefst in een enveloppe voorzien van naam, adres en telefoonnummer inleveren elke ochtend doordeweeks bij de beheerder of in het wedstrijdsecretariaat van de voetbalafdeling bij de groep van ’s Heerenloo die daar aanwezig is. Mocht dat niet lukken dan kan je deze ook inleveren bij Jan van den Bosch aan de Tingietersdonk 14 in de Maten. Zijn brievenbus is de gehele dag open en je kan hem eventueel telefonisch bereiken op 055 5330891.

Laten we er samen voor zorgen dat we onze historie mede door de aangeleverde foto’s mooi kunnen vastleggen en meegeven aan onze huidige jeugd en toekomstige leden.

De museumcommissie

Ajax Camps komt naar WSV Apeldoorn

Heb jij je al ingeschreven voor het Ajax Camp bij WSV Apeldoorn?

Nog maar 15 plekken beschikbaar

Schrijf je snel in en loop deze zomer in het nieuwe tenue van Ajax Camps & Clinics!

Meld je nu nog aan: klik hier

Afsluiting 28e mét toernooi en mét BBQ